Juni 2011 [22.Jun.2011]


Het is al even geleden dat er een update van ons nieuws is gemaakt.


De op 12 april 2011 geboren pups zijn nu 10 weken en het merendeel heeft een eigen huis gevonden.

Een reutje blijft bij ons en maakt ons viertal weer compleet. Want helaas hebben we naast de blijdschap over het gezonde nest, William onze dappere kromme reu moeten laten inslapen. Tot op de laatste dag is hij mee geweest naar het Heerderstrand om met z’n moeder en halfzus te rennen, maar de ontsteking in z’n hoofd was niet te stoppen.

Zijn neefje Guus blijft nu bij ons.


Naast Sarah en Scarlett is er voor Shine nu weer een maatje om mee te ravotten. Alhoewel ze momenteel haar pootjes vol heeft aan het viertal pups dat nog bij ons verblijft.

Naast Guus zijn er nog 2 reutjes en een teefje in huis, zij zoeken nog een eigen plekje, maar voorlopig vermaken zij zich prima met z’n allen in de ren, de tuin of gezellig in de woonkeuken.Lees meer..
Sarah is drachtig [17.Mar.2011]
 Op de gemaakte echo van 11 maart is goed te zien dat Sarah drachtig is. We verwachten de pups rond 13 april.

Lees meer..
Ontmoeting van Move en Sarah [20.Feb.2011]
Op 9 februari is Sarah op bezoek geweest bij Move en heeft een dekking plaats gevonden.
Vol spanning moeten we nu tot 11 maart ( dan zal er een echo gemaakt worden) wachten om te weten of er puppy's van komen.On the Move Of the Red EmpireGuinevere Sarah of the Auburn Queen
Lees meer..
SARAH [31.Jan.2011]
Nadat Sarah vorige week met glans is geslaagd voor haar ECVO oogtest en ze deze week loops is geworden hebben we een afspraak gemaakt met MOVE (on the move of the red empire) en hopen we dat in week 5 de dekking zal plaats vinden. Lees meer..
Einde van een tijdperk [22.Nov.2010]
Het einde van een tijdperk; na bijna 13 jaar bij ons geweest te zijn staat helaas Brisk Tender of the Auburn Qeen niet meer bij de deur te blaffen tot je binnen bent, een waar gemis. Lees meer..

««« ««  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6  »» »»»

admin - Powered by MyNews 1.6.2